Ordrar och returer

Fraktkostnader

Fraktkostnad tillkommer på alla försändelser och baseras på vikt och storlek. När du gör din beställning blir du alltid informerad om kostnaden i kassan. Vid betalning via postförskott tillkommer alltid frakt och postförskottsavgift.

Transportskador

GZ Racing AB följer transportbolagets regler för skadade varor. Om du upptäcker en skada på varan när du tar emot ditt paket ska du inte acceptera paketet utan göra en anmälan på plats. Om du märker skadan efter att du hämtat ut ditt paket, ta hela transporten tillbaka till den plats du hämtade den så snart som möjligt och gör en skaderapport. Det är också viktigt att du rapporterar skadan till GZ Racing AB.

Observera att GZ Racing AB inte kan betala tillbaka något om du inte följer reglerna för skadade varor.Felaktiga leveranser: Skulle du mot förmodan få fel varor levererade kontakta omgående GZ Racing AB så åtgärdar vi felet. Självklart står vi för fraktkostnaden i dessa fall. Observera att kunden själv står för alla fraktkostnader om han själv har beställt fel varor.

Returrätt

Enligt konsumentlagen har du rätt till 14 dagars bytes- och ångerrätt. Det är viktigt att du kontaktar oss för godkännande av retur innan du skickar paketet. Kom ihåg att bifoga fakturan som kom med orginalförsändelsen och att det är du som kund som betalar frakten vid retur! Glöm heller inte att bifoga information om vad det är ni vill byta till, eller vilka bankuppgifter ni har vid återbetalning.

Skulle en vara returneras som är äldre än 14 dagar gör vi ett avdrag på 25% på försäljningsbeloppet, men endast om ni har kontaktat oss innan, annars godtas inga returer som är äldre än 14 dagar.

Observera att returrätt gäller inte om varan är använd, inkopplad eller om GZ Racing AB inte har gett sitt godkännande för returen.

Köpinformation

Priser

Alla våra priser är inklusive 25% moms. GZ Racing reserverar sig för momsändringar, avgifter, valutaförändringar och dylikt som står utanför vår kontroll.

Hos oss kan du snabbt och säkert betala dina produkter genom:

Faktura

Vi använder Klarna för både fakturering och era uppgifter skickas direkt mellan er och Klarna, vi tar aldrig del av dessa uppgifter. Samtliga transaktioner sker direkt vid ordertillfället och skickas via SSL (Secure Sockets Layer), en krypterad linje med högsta säkerhet. Vid beställning av mappning och effektmätning skickar vi fakturan en vecka innan avtalat besök.

Bank & Kreditkort

Vi använder Klarna för kortbetalningar (Visa eller MasterCard) på Internet och era bankuppgifter skickas direkt mellan er och banken, vi tar aldrig del av dessa uppgifter. Samtliga transaktioner sker direkt vid ordertillfället och skickas via SSL (Secure Sockets Layer), en krypterad linje med högsta säkerhet.

Direktbetalning på plats

Vi använder iZettle för kortbetalning på plats, era kortuppgifter skickas direkt mellan er och iZettle, vi tar aldrig del av dessa uppgifter. Samtliga transaktioner sker direkt vid leveranstillfället.

Förskottsbetalning

Vi tar emot förskottsbetalning via både Swish samt banköverföring till ett plusgirokonto. Din order skickas då efter att betalning infunnit sig. 

Garanti

För garanti och andra tjänster betalar kunden för frakten till GZ Racing AB och GZ Racing AB står för frakten till kunden. Observera att eventuell garanti gäller endast om produkterna har hanterats varsamt och är installerat enligt tillverkarens rekommendation.

Säkerhet

GZ Racing AB arbetar för din säkerhet och lämnar därför aldrig ut arkiverade personuppgifter eller e-postadresser. För pengahantering använder vi den senaste tekniken för kontokort (läs mer under "Betalningsalternativ" högre upp på den här sidan).

Villkor

Beställning

Normalt får du en bekräftelse inom några minuter till den e-postadress som du uppgett vid ordertillfället. Om din bekräftelse uteblir, om du ångrar din beställning eller har gjort något misstag i den – kontakta GZ Racing AB omgående. Observera att du måste ha fyllt 18 år eller ha målsmans medgivande för att kunna beställa från GZ Racing AB och att vi har rätt att neka köp. Vi sparar IP-nummer på alla beställningar och polisanmäler, undantagslöst, falska sådana. Alla beställningar som görs utanför Sveriges gränser måste förskottsbetalas. När GZ Racing AB har tagit emot betalningen, skickas varorna till kunden. Bokningar i bromsbänken skall avbokas senast 48 timmar innan planerad start. Skulle avbokning ske efter detta debiteras kunden en avbokningsavgift på 500kr inkl moms.

Leverans

Varor skickas normalt dagen efter din beställning och leverans tar mellan en till tre arbetsdagar. Kontakta GZ Racing AB om du inte har fått ett meddelande inom en vecka efter att du lagt din beställning. Observera att när det finns en stor mängd ordrar eller om din beställning sker under semestern kan det ta någon/några extra dag(ar) för din beställning att komma fram men vi jobbar självklart för att kunna leverera så snabbt som möjligt.

Returer till GZ Racing

Enligt konsumentlagen har du rätt till 14 dagars bytes- och ångerrätt. 

För snabbast behandling av ditt ärende; kontakta alltid GZ Racing AB för godkännande av retur innan du skickar tillbaka en produkt till oss. Denna bestämmelse gäller för alla garantiobjekt, paketreturer och fellevererade varor. Läs mer om returer högre upp på denna sida under "Frakt & Returer".

 

GZ Racing reserverar sig för eventuella tryckfel och ändringar av tekniska data som ligger utanför vår kontroll.