Frakt och Retur

Fraktkostnader

Fraktkostnad tillkommer på alla försändelser och baseras på vikt och storlek. När du gör din beställning blir du alltid informerad om kostnaden i kassan. Vid betalning via postförskott tillkommer alltid frakt och postförskottsavgift.

Transportskador

GZ Racing AB följer transportbolagets regler för skadade varor. Om du upptäcker en skada på varan när du tar emot ditt paket ska du inte acceptera paketet utan göra en anmälan på plats. Om du märker skadan efter att du hämtat ut ditt paket, ta hela transporten tillbaka till den plats du hämtade den så snart som möjligt och gör en skaderapport. Det är också viktigt att du rapporterar skadan till GZ Racing AB.

Observera att GZ Racing AB inte kan betala tillbaka något om du inte följer reglerna för skadade varor.Felaktiga leveranser: Skulle du mot förmodan få fel varor levererade kontakta omgående GZ Racing AB så åtgärdar vi felet. Självklart står vi för fraktkostnaden i dessa fall. Observera att kunden själv står för alla fraktkostnader om han själv har beställt fel varor.

Returrätt

Enligt konsumentlagen har du rätt till 14 dagars bytes- och ångerrätt. Det är viktigt att du kontaktar oss för godkännande av retur innan du skickar paketet. Kom ihåg att bifoga fakturan som kom med orginalförsändelsen och att det är du som kund som betalar frakten vid retur! Glöm heller inte att bifoga information om vad det är ni vill byta till, eller vilka bankuppgifter ni har vid återbetalning.

Skulle en vara returneras som är äldre än 14 dagar gör vi ett avdrag på 25% på försäljningsbeloppet, men endast om ni har kontaktat oss innan, annars godtas inga returer som är äldre än 14 dagar.

Observera att returrätt gäller inte om varan är använd, inkopplad eller om GZ Racing AB inte har gett sitt godkännande för returen.