Effektmätning

 Genom att göra en effektmätning på din bil får du reda på hur mycket hästkrafter och vridmoment som din motor har. Om du väljer en effektmätning Inklusive GZ trofé  så skickar vi dig även ett inramat resultat med stansad bricka för att sätta på väggen bredvid troféerna. 


För att boka en effektmätning, klicka i rutan här nedan och välj det datum och tid som passar dig bäst. Vi har även bänkning vissa kvällar och helger, vilket du enkelt kan se när du bokar tid.


Läs mer om effektmätning under "Effektmätning".


Upptagen tid = Upptagen tid
Ledig tid = Ledig tid
Den tid som du har valt = Din tid som du har valt

Minuter 60

* Obligatoriska fält

1-2 dagars leveranstid
1 000,00 kr

Effektmätning

Dubbelklicka på bilden för fullvy

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

  • Effektmätning

Detaljer

Genom att göra en effektmätning på din bil får du reda på hur mycket hästkrafter och vridmoment som din motor har. Om du väljer en effektmätning Inklusive GZ trofé  så skickar vi dig även ett inramat resultat med stansad bricka för att sätta på väggen bredvid troféerna .

 

En vanlig effektmätning tar ca 1 timme och du får svart på vitt hur mycket effekt din bil har. Mätningen utförs genom att vi kopplar på vissa sensorer som mäter att motorn mår som den ska. Sedan genomförs ett svep från lågt till högt varvtal, helt enkelt en dynamisk mätning. På så sätt får vi effektivt fram hjuleffekt och vridmoment. Normalt gör vi tre svep för att säkerställa att effekten är korrekt. 

 

Eftersom vår mätning sker på naven så får man drivhjulseffekten. Vill man få ut motoreffekten så rekommenderar vi att beräkna detta genom att lägga på ca 14% av hjuleffekten (ca 12% beräknad förlust genom drivlinan). När allt är klart får du ett utskrivet papper och en digital kopia på effekten i din bil. 

Bli först med att recensera denna produkt